Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS. Derudover har virksomhederne underskrevet fælles udviklingsaftaler om udstyr og materialer med det mål at sikre udviklingen af Evolve’s Selective Thermoplastic Electrophotographic Process (STEP). En teknologi der forventes på markedet i 2020. STEP er Evolves egenudviklede 3D-printteknologi til additiv fremstilling. Kodak har desuden licenseret relevant intellektuel ejendomsret til Evolve for at støtte for udviklingen.

Kodak har været banebrydende med elektrofotografisk teknologi i mere end 40 år. Den prisbelønnede KODAK NEXPRESS Platform er en modulopbygget pakke, der gør den til en ideel platform for Evolve til at videreudvikle til en førende produktionsteknologi inden for additiv fremstilling. Den elektrofotografiske teknologi er en del af hele løsningen, der omfatter hardware, materialer, processer og software, som kræves for at printe og færdiggøre additive dele omkostningseffektivt med høj kvalitet og hastighed. Samarbejde og gensidig inspiration mellem de to teams forventes at række ud over det potentiale, man allerede ser i dag.

– Vi er meget begejstret over muligheden for at udvide vores elektrofotografiske platforms funktioner til også at omfatte 3D print og additiv fremstilling, siger John O’Grady, præsident, Print Systems Division, Kodak. – Efter at have arbejdet tæt sammen med det talentfulde personale, der har arbejdet med STEP-teknologien i flere år, er vi overbevist om, at Evolve sidder med nøglen til, hvordan industriel plastfremstilling skal foregå fremover.

Evolve’s STEP-teknologi vil eksisterer sammen med traditionelle fremstillingsprocesser, såsom sprøjtestøbning i produktionen, hvilket øger organisationens produktionsevne, giver designfrihed og “værktøjsløs”-produktion. Det første STEP-system er opstillet i et alfa-udviklingsprogram og er blevet installeret hos en strategisk partner med hjælp fra både Kodak og Evolve.

– At skabe et stærkt teknologipartnerskab med Kodak er et vigtigt element i udviklingen af STEP, siger Steve Chillscyzn, administrerende direktør for Evolve Additive Solutions. – Valget af Kodaks systemer og teknologi til STEP gør det muligt for os at levere en stærkt pålidelig løsning baseret på en veldokumenteret motor, der er anerkendt som et af de mest produktive printsystemer i verden. Ved at arbejde med Kodak har vi en teknologi og et samarbejdsforhold, som ikke kun giver os mulighed for hurtigt at komme på markedet, men vi vil have potentialet til at vokse, mens vi skubber STEP-teknologien ind i fremtiden, slutter Steve Chillscyzn.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: