EOS præsenterer ny 5kilowatt LaserProFusion Polymer Additive Manufacturing System på Formnext

EOS introducerer en ny teknologi til additive manufacturing med polymer. Teknologien kaldes LaserProFusion. Det er en meget produktiv teknologi med omkring en million laserdioder, der smelter materialet, mens produktet bygges lag for lag. Så produktiv at den kan fungere som et alternativ til sprøjtestøbning på mange områder.

I stedet for den lasersintringsproces, der benyttes i dag med en enkelt CO2-laser, der bevæger sig langs hele byggeområdet, bruger denne nye teknologi op til en million lasere. Disse kan opnå et maksimalt output på op til 5 kilowatt. For hvert lag aktiveres der kun de diode lasere, der matcher CAD-dataene på produktet – helt ned til den præcise pixel. Den nye teknologi forkorter processen uanset antallet af dele og deres geometri.

EOS LaserProFusion vil kunne ses på Formnext i denne uge

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: