EOS udpeger ny chef for de nordiske lande

Christer Bengtsson er ny Regional Manager for Norden og de baltiske lande.

EOS, der leverer udstyr til industriel 3D print af metaller og polymerer, har udpeget Christer Bengtsson som ny regionschef i de nordiske og baltiske lande. Hans mission er strategisk at udvikle og lede regionen med alt fra implementering af EOS-strategi til en generel øget forståelse af potentialet i industriel 3D print i hele regionen.

Industriel 3D print er under hastig forandring fra prototypeteknologi til seriel produktions-teknologi. Teknologien ændrer væsentligt den måde, hvorpå dele designes og fremstilles og muliggør applikationer, der ikke var tænkelige før. Dette har stort potentiale for mange industrier i Norden og Baltikum.
– Jeg er meget spændt på at gøre teknologien mere tilgængelig for markedet og gøre det muligt for virksomheder at nyde det fulde potentiale i industriel 3D print, siger Christer Bengtsson, Regional Manager Nordic & Baltic på EOS.

Christer har arbejdet med 3D printteknologi i flere år og kommer fra AMEXCI AB
der tilbyder ekspertkompetence inden for industriel 3D fremstilling. Tidligere arbejdede han med forretningsudvikling af 3D print hos Saab Ventures. Christer vil være baseret på EOS-kontoret
i Gøteborg.

Dr. Jose Greses, Regional Director North at EOS siger om udnævnelsen:
– Vi er meget glade for, at Christer Bengtsson tager rollen som Regional Manager i Norden og i den
baltiske region. Med sit store netværk og erfaring med 3D print er han den rigtige person til at lede EOS ind i en succesfuld fremtid. Han ved, hvad der skal til, for at et firma kan med held udnytte potentialet ved 3D print.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: