EOS udpeger ny chef for de nordiske lande

Christer Bengtsson er ny Regional Manager for Norden og de baltiske lande.

EOS, der leverer udstyr til industriel 3D print af metaller og polymerer, har udpeget Christer Bengtsson som ny regionschef i de nordiske og baltiske lande. Hans mission er strategisk at udvikle og lede regionen med alt fra implementering af EOS-strategi til en generel øget forståelse af potentialet i industriel 3D print i hele regionen.

Industriel 3D print er under hastig forandring fra prototypeteknologi til seriel produktions-teknologi. Teknologien ændrer væsentligt den måde, hvorpå dele designes og fremstilles og muliggør applikationer, der ikke var tænkelige før. Dette har stort potentiale for mange industrier i Norden og Baltikum.
– Jeg er meget spændt på at gøre teknologien mere tilgængelig for markedet og gøre det muligt for virksomheder at nyde det fulde potentiale i industriel 3D print, siger Christer Bengtsson, Regional Manager Nordic & Baltic på EOS.

Christer har arbejdet med 3D printteknologi i flere år og kommer fra AMEXCI AB
der tilbyder ekspertkompetence inden for industriel 3D fremstilling. Tidligere arbejdede han med forretningsudvikling af 3D print hos Saab Ventures. Christer vil være baseret på EOS-kontoret
i Gøteborg.

Dr. Jose Greses, Regional Director North at EOS siger om udnævnelsen:
– Vi er meget glade for, at Christer Bengtsson tager rollen som Regional Manager i Norden og i den
baltiske region. Med sit store netværk og erfaring med 3D print er han den rigtige person til at lede EOS ind i en succesfuld fremtid. Han ved, hvad der skal til, for at et firma kan med held udnytte potentialet ved 3D print.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: