EOS udpeger ny chef for de nordiske lande

Christer Bengtsson er ny Regional Manager for Norden og de baltiske lande.

EOS, der leverer udstyr til industriel 3D print af metaller og polymerer, har udpeget Christer Bengtsson som ny regionschef i de nordiske og baltiske lande. Hans mission er strategisk at udvikle og lede regionen med alt fra implementering af EOS-strategi til en generel øget forståelse af potentialet i industriel 3D print i hele regionen.

Industriel 3D print er under hastig forandring fra prototypeteknologi til seriel produktions-teknologi. Teknologien ændrer væsentligt den måde, hvorpå dele designes og fremstilles og muliggør applikationer, der ikke var tænkelige før. Dette har stort potentiale for mange industrier i Norden og Baltikum.
– Jeg er meget spændt på at gøre teknologien mere tilgængelig for markedet og gøre det muligt for virksomheder at nyde det fulde potentiale i industriel 3D print, siger Christer Bengtsson, Regional Manager Nordic & Baltic på EOS.

Christer har arbejdet med 3D printteknologi i flere år og kommer fra AMEXCI AB
der tilbyder ekspertkompetence inden for industriel 3D fremstilling. Tidligere arbejdede han med forretningsudvikling af 3D print hos Saab Ventures. Christer vil være baseret på EOS-kontoret
i Gøteborg.

Dr. Jose Greses, Regional Director North at EOS siger om udnævnelsen:
– Vi er meget glade for, at Christer Bengtsson tager rollen som Regional Manager i Norden og i den
baltiske region. Med sit store netværk og erfaring med 3D print er han den rigtige person til at lede EOS ind i en succesfuld fremtid. Han ved, hvad der skal til, for at et firma kan med held udnytte potentialet ved 3D print.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: