Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament.

Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Nu er de klar med noget nyt, filament i farver uden begrænsninger. Det betyder, at du kan bestille et væld af farvenuancer – i mindre volumen.

Det er blevet muligt med implementeringen af en ny innovativ produktionsmetode til effektiv fremstilling af 3D-print filament i mange farvevarianter i små portioner, således at produktionsomkostningerne bliver holdt på et fornuftigt niveau.

Color on Demand starter ud med at være en mulighed i et af de mest populære materialer på markedet lige nu. PLA.  Med Color on Demand kan der tilbydes farver i tusindvis.

Mange af de tusind farver kan ses i Colorfabbs webshop. De bliver fremstillet on demand, og er der farver, der ikke allerede kan ses i farvepaletten kan man benytte en speciel bestillingsformular.  Hvis du vil bestille en on-demand farve, der ikke kan ses i farvepaletten, kan der bestilles en farveprøve inden ordren afgives.

3D-print er under konstant udvikling. Dette er en ny option, der giver brugerne nye muligheder at tilbyde kunderne.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: