Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament.

Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Nu er de klar med noget nyt, filament i farver uden begrænsninger. Det betyder, at du kan bestille et væld af farvenuancer – i mindre volumen.

Det er blevet muligt med implementeringen af en ny innovativ produktionsmetode til effektiv fremstilling af 3D-print filament i mange farvevarianter i små portioner, således at produktionsomkostningerne bliver holdt på et fornuftigt niveau.

Color on Demand starter ud med at være en mulighed i et af de mest populære materialer på markedet lige nu. PLA.  Med Color on Demand kan der tilbydes farver i tusindvis.

Mange af de tusind farver kan ses i Colorfabbs webshop. De bliver fremstillet on demand, og er der farver, der ikke allerede kan ses i farvepaletten kan man benytte en speciel bestillingsformular.  Hvis du vil bestille en on-demand farve, der ikke kan ses i farvepaletten, kan der bestilles en farveprøve inden ordren afgives.

3D-print er under konstant udvikling. Dette er en ny option, der giver brugerne nye muligheder at tilbyde kunderne.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: