Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament.

Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Nu er de klar med noget nyt, filament i farver uden begrænsninger. Det betyder, at du kan bestille et væld af farvenuancer – i mindre volumen.

Det er blevet muligt med implementeringen af en ny innovativ produktionsmetode til effektiv fremstilling af 3D-print filament i mange farvevarianter i små portioner, således at produktionsomkostningerne bliver holdt på et fornuftigt niveau.

Color on Demand starter ud med at være en mulighed i et af de mest populære materialer på markedet lige nu. PLA.  Med Color on Demand kan der tilbydes farver i tusindvis.

Mange af de tusind farver kan ses i Colorfabbs webshop. De bliver fremstillet on demand, og er der farver, der ikke allerede kan ses i farvepaletten kan man benytte en speciel bestillingsformular.  Hvis du vil bestille en on-demand farve, der ikke kan ses i farvepaletten, kan der bestilles en farveprøve inden ordren afgives.

3D-print er under konstant udvikling. Dette er en ny option, der giver brugerne nye muligheder at tilbyde kunderne.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: