Gratis webinar om 3D slag- og vibrationsanalyse

Eksperter fra GOM, som fremstiller 3D måleudstyr, tilbyder et webinar under temaet ”Identifying Operational Deflection Shapes and Mode Shapes with Optical 3D Metrology”.

Torsdag den 22. november vil du, enten kl. 9.00 eller kl. 17.00, kunne se oplæg om brugen af optisk måling til slag- og vibrationsanalyse. Webinaret er af en times varighed, foregår på engelsk og er gratis.

Webinaret vil blandt andet berøre følgende emner: Fordele ved optisk 3D måling; Brug af optisk måling til vibrationsanalyse; Test af stød og slag samt Live demonstration.

– Webinaret er for ingeniører og teknikere, som arbejder med udvikling og komponenttest. I webinaret vil du få indsigt i, hvordan man kan måle vibrationer og få visuelle data ud af målingen. GOM vil bl.a. lave demonstration af slagtest og andre former for vibrationsanalyser, fortæller Birgitte Andersen, Marketingkoordinator hos Zebicon.

Du kan få detaljer samt tilmelde dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: