Gratis webinar om 3D slag- og vibrationsanalyse

Eksperter fra GOM, som fremstiller 3D måleudstyr, tilbyder et webinar under temaet ”Identifying Operational Deflection Shapes and Mode Shapes with Optical 3D Metrology”.

Torsdag den 22. november vil du, enten kl. 9.00 eller kl. 17.00, kunne se oplæg om brugen af optisk måling til slag- og vibrationsanalyse. Webinaret er af en times varighed, foregår på engelsk og er gratis.

Webinaret vil blandt andet berøre følgende emner: Fordele ved optisk 3D måling; Brug af optisk måling til vibrationsanalyse; Test af stød og slag samt Live demonstration.

– Webinaret er for ingeniører og teknikere, som arbejder med udvikling og komponenttest. I webinaret vil du få indsigt i, hvordan man kan måle vibrationer og få visuelle data ud af målingen. GOM vil bl.a. lave demonstration af slagtest og andre former for vibrationsanalyser, fortæller Birgitte Andersen, Marketingkoordinator hos Zebicon.

Du kan få detaljer samt tilmelde dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: