Gratis webinar om 3D slag- og vibrationsanalyse

Eksperter fra GOM, som fremstiller 3D måleudstyr, tilbyder et webinar under temaet ”Identifying Operational Deflection Shapes and Mode Shapes with Optical 3D Metrology”.

Torsdag den 22. november vil du, enten kl. 9.00 eller kl. 17.00, kunne se oplæg om brugen af optisk måling til slag- og vibrationsanalyse. Webinaret er af en times varighed, foregår på engelsk og er gratis.

Webinaret vil blandt andet berøre følgende emner: Fordele ved optisk 3D måling; Brug af optisk måling til vibrationsanalyse; Test af stød og slag samt Live demonstration.

– Webinaret er for ingeniører og teknikere, som arbejder med udvikling og komponenttest. I webinaret vil du få indsigt i, hvordan man kan måle vibrationer og få visuelle data ud af målingen. GOM vil bl.a. lave demonstration af slagtest og andre former for vibrationsanalyser, fortæller Birgitte Andersen, Marketingkoordinator hos Zebicon.

Du kan få detaljer samt tilmelde dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: