Ny konference om 3D printet byggeri

Torsdag d. 29. november kan du blive opdateret på det seneste inden for 3D print i byggebranchen. Teknologisk Institut inviterer, i samarbejde med IDA, til konference med aktører fra både ind- og udland, hvor agendaen byder på oplæg, debatter og netværk med fokus på de mange muligheder og udfordringer teknologien byder på.

Siden Partnerskabet for 3D Printet Byggeri sidste år afholdt den hidtil største konference inden for 3D printet byggeri, har udviklingen af 3D betonprint fortsat skabt overskrifter rundt omkring i verdenen. Denne konference understreger endnu engang Danmarks førende rolle på området, hvilket også kan ses på listen af oplægsholdere. Henrik Lund-Nielsen fra danske COBOD vil i første del af konferencens program give et oplæg om The BOD, Europas første 3D printede bygning. Henrik Lund-Nielsen vil yderligere uddybe COBOD’s spændende fremtidsplaner og hvorfor en stor tysk byggekoncern har fundet dem interessante at investere i.

Henrik Lund-Nielsen fortæller:
– Vi ser frem til endnu engang at kunne biddrage til udviklingen og vidensdelingen af denne enestående teknologi. Konferencer som denne er med til at løfte niveauet samt sætte fokus på de teknologiske muligheder og udfordringer 3D beton print bringer med sig.

Blandt andre oplægsholdere kan nævnes Berry Hendriks fra CyBe Construction i Holland, Romain Duballet fra franske XtreeE og Maxime Liard fra Sika Technology i Schweiz.

Du kan se hele programmet samt tilmelde dig her.

Konferencen afholdes den 29. november hos Teknologisk Institut i Taastrup i samarbejde med innovations-netværket InnoBYG, IDA og 3DUp Knowledge Network. Det er gratis for alle at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: