Ny konference om 3D printet byggeri

Torsdag d. 29. november kan du blive opdateret på det seneste inden for 3D print i byggebranchen. Teknologisk Institut inviterer, i samarbejde med IDA, til konference med aktører fra både ind- og udland, hvor agendaen byder på oplæg, debatter og netværk med fokus på de mange muligheder og udfordringer teknologien byder på.

Siden Partnerskabet for 3D Printet Byggeri sidste år afholdt den hidtil største konference inden for 3D printet byggeri, har udviklingen af 3D betonprint fortsat skabt overskrifter rundt omkring i verdenen. Denne konference understreger endnu engang Danmarks førende rolle på området, hvilket også kan ses på listen af oplægsholdere. Henrik Lund-Nielsen fra danske COBOD vil i første del af konferencens program give et oplæg om The BOD, Europas første 3D printede bygning. Henrik Lund-Nielsen vil yderligere uddybe COBOD’s spændende fremtidsplaner og hvorfor en stor tysk byggekoncern har fundet dem interessante at investere i.

Henrik Lund-Nielsen fortæller:
– Vi ser frem til endnu engang at kunne biddrage til udviklingen og vidensdelingen af denne enestående teknologi. Konferencer som denne er med til at løfte niveauet samt sætte fokus på de teknologiske muligheder og udfordringer 3D beton print bringer med sig.

Blandt andre oplægsholdere kan nævnes Berry Hendriks fra CyBe Construction i Holland, Romain Duballet fra franske XtreeE og Maxime Liard fra Sika Technology i Schweiz.

Du kan se hele programmet samt tilmelde dig her.

Konferencen afholdes den 29. november hos Teknologisk Institut i Taastrup i samarbejde med innovations-netværket InnoBYG, IDA og 3DUp Knowledge Network. Det er gratis for alle at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: