Ny konference om 3D printet byggeri

Torsdag d. 29. november kan du blive opdateret på det seneste inden for 3D print i byggebranchen. Teknologisk Institut inviterer, i samarbejde med IDA, til konference med aktører fra både ind- og udland, hvor agendaen byder på oplæg, debatter og netværk med fokus på de mange muligheder og udfordringer teknologien byder på.

Siden Partnerskabet for 3D Printet Byggeri sidste år afholdt den hidtil største konference inden for 3D printet byggeri, har udviklingen af 3D betonprint fortsat skabt overskrifter rundt omkring i verdenen. Denne konference understreger endnu engang Danmarks førende rolle på området, hvilket også kan ses på listen af oplægsholdere. Henrik Lund-Nielsen fra danske COBOD vil i første del af konferencens program give et oplæg om The BOD, Europas første 3D printede bygning. Henrik Lund-Nielsen vil yderligere uddybe COBOD’s spændende fremtidsplaner og hvorfor en stor tysk byggekoncern har fundet dem interessante at investere i.

Henrik Lund-Nielsen fortæller:
– Vi ser frem til endnu engang at kunne biddrage til udviklingen og vidensdelingen af denne enestående teknologi. Konferencer som denne er med til at løfte niveauet samt sætte fokus på de teknologiske muligheder og udfordringer 3D beton print bringer med sig.

Blandt andre oplægsholdere kan nævnes Berry Hendriks fra CyBe Construction i Holland, Romain Duballet fra franske XtreeE og Maxime Liard fra Sika Technology i Schweiz.

Du kan se hele programmet samt tilmelde dig her.

Konferencen afholdes den 29. november hos Teknologisk Institut i Taastrup i samarbejde med innovations-netværket InnoBYG, IDA og 3DUp Knowledge Network. Det er gratis for alle at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: