3DFlow Zephyr photogrammetry for Scandinavia

Kidsprint ApS and 3D Flow SrL har indgået en eksklusiv aftale for salg og undervisning af 3DF Zephyr 3Dphotogrammetry software i Danmark, Norge og Sverige.

Virksomheder, tekniske universiteter, arkitekter, kulturinstitutioner med flere, får med aftalen en lokal repræsentant gennem Kidsprint ApS.

3DF Zephyras 3D photogrammetry program findes i tre versioner tilpasset brugerens behov.

  • Lite version, der er til spiludviklere, privatpersoner, skoler og andre der vil bruge photogrammetry til små opgaver med få billeder (maks. 500 billeder pr. proces)
  • PRO version er til den professionelle avancerede burger som fx virksomheder, offentlige myndigheder, tekniske universiteter der har brug for præcis 3D modellering, opmåling og laserscan
  • Aerial version er den totale pakke med alle features fra PRO versionen plus Georeferencing værktøjer, Vector og Cad tegning, Termisk og IR billedbehandling og meget mere. Aerial versionen er udviklet med henblik på især Droneopmåling og 3D modellering.
Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: