3DFlow Zephyr photogrammetry for Scandinavia

Kidsprint ApS and 3D Flow SrL har indgået en eksklusiv aftale for salg og undervisning af 3DF Zephyr 3Dphotogrammetry software i Danmark, Norge og Sverige.

Virksomheder, tekniske universiteter, arkitekter, kulturinstitutioner med flere, får med aftalen en lokal repræsentant gennem Kidsprint ApS.

3DF Zephyras 3D photogrammetry program findes i tre versioner tilpasset brugerens behov.

  • Lite version, der er til spiludviklere, privatpersoner, skoler og andre der vil bruge photogrammetry til små opgaver med få billeder (maks. 500 billeder pr. proces)
  • PRO version er til den professionelle avancerede burger som fx virksomheder, offentlige myndigheder, tekniske universiteter der har brug for præcis 3D modellering, opmåling og laserscan
  • Aerial version er den totale pakke med alle features fra PRO versionen plus Georeferencing værktøjer, Vector og Cad tegning, Termisk og IR billedbehandling og meget mere. Aerial versionen er udviklet med henblik på især Droneopmåling og 3D modellering.
Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: