Protech klar med nyheder fra Stratasys

Et elastisk og modstandsdygtigt materiale giver nogle nye muligheder inden for produktudvikling og funktionstest. Der er tale om et materiale – TPU 92A – som er Stratasys første elastomer med en hårdhed på ShoreA 92 og med en brudforlængelse, der er på mere end 500 procent.

Det betyder, at der kan printes fleksible emner med indvendige konturer og komplekse geometrier. Materialet er kompatibelt med Stratasys F123-serien.

PolyJets farvepalette er blevet udvidet. Blandt andet med VeroCyanV inden for den gennemfarvede Vivid Color-serien, som anvendes til et bredt spektre af produkter – lige fra legetøj til fly- og bilindustri. Kombineret med Vero Clear kan der produceres transparante emner med forskellige farvenuander som fx lygteglas og linser.

Protech er også klar med Agilus30 i hvid. Det kan benyttes til print, som har brug for et gummilignende udseende, fornemmelse og funktoin.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: