Fem gange hurtigere ekstruderings-print med ny MXT-teknologi

BigRep sætter ny standard for additiv produktion med deres to nyudviklede industrielle 3D-printere med den nye MXT Extrusion teknologi.

På Formnext præsenterede BigRep de nye storformat 3D-printere til Thermoplastic Extrusion (Fused Filament Fabrication – FFF).

Med MXT Extrusion varmes materialet op til den rette ekstruderingstemperatur. Der er ikke som ved tidligere ekstruderingsløsninger tale om ”mekaniske”  ”tryk og pres-metoder”.

De nye storformatprintere – BigRep Pro og BigRep Edge – bliver med den nye MXT- teknologi i stand til at revolutionere markedet, skriver blandt andet Fabboloo, i en kommentar.

Printerne kan benyttes til funktionelle prototyper, komposit værktøj, slutprodukter og serieproduktion i mindre oplag. Der kan printes med højtydende materiale og de nye løsninger vil være endnu et skridt på vejen til innovativ 3D-produktion inden for industrisegmenter som biler, fly, forbrugsprodukter, produktion med mere.

– Denne nye teknologi leverer den type innovation, som industrien har ventet på, da vores banebrydende MXT®-system gør vores nye printere fem gange hurtigere – samtidig med større præcision og kvalitet – end de nuværende ekstruderingshastigheder, siger BigRep CEO Stephan Beyer, PhD . – Dette er et kæmpe spring for additiv fremstilling, der gør det muligt for BigRep-kunderne at udnytte dagens mest avancerede storskala 3D-printteknologi.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: