Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet.

Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For samlere og veteranbilsentusiaster har alternativet tidligere ofte været at finde frem til brugte reservedele. Nu kan de i stedet bestilles via Mercedes-værksteder og leveres fra hovedlageret i Gemersheim i Tyskland.

I hele 30 år har bilproducenten arbejdet med 3D-print. Det har hovedsageligt været i forbindelse med prototyper. Med nye materialer, nye processer og teknologi, digitalisering samt forbedret sikkerhed kan der produceres flere og flere forskellige reservedele med det rigtige udseende, nøjagtighed og materialer, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Mercedes Benz 300 SL Coupe er en af de modeller, som der printes reservedele til.

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: