CADSYS oplever stor interesse for Sintratecs nye SLS-printer

Administrerende direktør Ricco Busk (tv) og Sintratec’s Salgsdirektør Gabor Koppanyi giver håndslag på CADSYS bestilling af 5 sæt af den nye Sintratec S2 model der leveres i andet kvartal 2019.

På den netop afsluttede Formnext messe, lancerede schweiziske Sintratec, deres nye model af en SLS 3D printer, kaldet S2. Den nye model lukker hullet imellem desktop applikationer og de noget større og dyrere produktionsmaskiner, og er den første på markedet af sin art.

Den danske forhandler CADSYS Scandinavia ApS, har netop bestilt fem sæt hjem af printeren og melder allerede næsten udsolgt.

CADSYS’s direktør Ricco Busk fortæller: – Vi har ventet længe på at komme til at skrive under på nogle aftaler med nye kunder der ønsker den nye S2 model, for den lukker nemlig et hul i markedet hvor der ingen lignende produkter er. S2 giver mulighed for at producere non-stop, uden nede tid på 3D printeren og det er helt unikt for dette segment.

Sintratecs S2, er opbygget af henholdsvis en laserstation, et materialebord og en rensestation. Materialet bordet kan køres fra laserstationen og over i rensestationen og imens man forberede næste print kan man køre et andet bord i laserstationen som har forvarmet under printet. På den måde kan man både forvarme, nedkøle og printe på en og samme tid, uden laseren står stille.

S2 er opbygget med rundt byggekammer for at sikre en ensartet temperatur der forbedrer print kvaliteten. Dernæst er der en semiautomatisk rensning af pulveret samt blanding af brugt og nyt pulver.

Som altid er Sintratecs printere med 100% åbne parametre, der gør det muligt og lege med teknologien og printkvaliteten.

I løbet af det næste ½ år vil man løfte sløret for nogle nye ”high performance” polymerer, der vil
gøre SLS teknologien endnu stærkere og endnu mere interessant for industrien.

Den store interesse for S2 overrasker ikke CADSYS, som fortæller at en af årsagerne til de blev forhandlere af Sintratecs produktlinje netop var S2 modellen var under udvikling.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: