CADSYS oplever stor interesse for Sintratecs nye SLS-printer

Administrerende direktør Ricco Busk (tv) og Sintratec’s Salgsdirektør Gabor Koppanyi giver håndslag på CADSYS bestilling af 5 sæt af den nye Sintratec S2 model der leveres i andet kvartal 2019.

På den netop afsluttede Formnext messe, lancerede schweiziske Sintratec, deres nye model af en SLS 3D printer, kaldet S2. Den nye model lukker hullet imellem desktop applikationer og de noget større og dyrere produktionsmaskiner, og er den første på markedet af sin art.

Den danske forhandler CADSYS Scandinavia ApS, har netop bestilt fem sæt hjem af printeren og melder allerede næsten udsolgt.

CADSYS’s direktør Ricco Busk fortæller: – Vi har ventet længe på at komme til at skrive under på nogle aftaler med nye kunder der ønsker den nye S2 model, for den lukker nemlig et hul i markedet hvor der ingen lignende produkter er. S2 giver mulighed for at producere non-stop, uden nede tid på 3D printeren og det er helt unikt for dette segment.

Sintratecs S2, er opbygget af henholdsvis en laserstation, et materialebord og en rensestation. Materialet bordet kan køres fra laserstationen og over i rensestationen og imens man forberede næste print kan man køre et andet bord i laserstationen som har forvarmet under printet. På den måde kan man både forvarme, nedkøle og printe på en og samme tid, uden laseren står stille.

S2 er opbygget med rundt byggekammer for at sikre en ensartet temperatur der forbedrer print kvaliteten. Dernæst er der en semiautomatisk rensning af pulveret samt blanding af brugt og nyt pulver.

Som altid er Sintratecs printere med 100% åbne parametre, der gør det muligt og lege med teknologien og printkvaliteten.

I løbet af det næste ½ år vil man løfte sløret for nogle nye ”high performance” polymerer, der vil
gøre SLS teknologien endnu stærkere og endnu mere interessant for industrien.

Den store interesse for S2 overrasker ikke CADSYS, som fortæller at en af årsagerne til de blev forhandlere af Sintratecs produktlinje netop var S2 modellen var under udvikling.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: