En elefant bryder muren – Massivit gør det muligt

I Birmingham bor Andesign, en virksomhed, der har specialiseret sig i at printe spektakulære opgaver i store formater – også med 3D-teknologien.

Senest har Andesign brugt deres Massivit 1800 3D printer til at producere en absolut iøjnefaldende afrikansk elefant. Den er 3,5m høj x 2m lang, og meget livagtig.

Da elefanten var færdigprintet fik den et lag maling, inden den blev monteret. Monteringen er sket på en væg, og det grangiveligt ud som om elefanten netop har bugt sine enorme stødtænder til at bryde gennem muren.

Tanken med ”installationen”, som skal blive siddende permanent, er at vise virksomhedens kreative evner til at skabe noget, der ikke kan undgå at blive set.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: