En elefant bryder muren – Massivit gør det muligt

I Birmingham bor Andesign, en virksomhed, der har specialiseret sig i at printe spektakulære opgaver i store formater – også med 3D-teknologien.

Senest har Andesign brugt deres Massivit 1800 3D printer til at producere en absolut iøjnefaldende afrikansk elefant. Den er 3,5m høj x 2m lang, og meget livagtig.

Da elefanten var færdigprintet fik den et lag maling, inden den blev monteret. Monteringen er sket på en væg, og det grangiveligt ud som om elefanten netop har bugt sine enorme stødtænder til at bryde gennem muren.

Tanken med ”installationen”, som skal blive siddende permanent, er at vise virksomhedens kreative evner til at skabe noget, der ikke kan undgå at blive set.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: