Digital Mechanics og Atlas Copco laver e-handelsportal

Digital Mechanics’ ejer og daglige leder, Fredrik Finnberg (tv) og Anders Sjöberg, ansvarlig for markedsudvikling og salg.

Det Västerås baserede servicebureau, Digital Mechanics, har sammen med industrigiganten Atlas Copco, som udvikler og sælger pumper, kompressorer, blæser og meget anset til den industrielle sektor, udviklet en ny e-handelsplatform med 3D-printede emner.

Med den nye applikation kan kunderne ændre en specifik Atlas Copco CAD-model så den passer præcist til kundens ønske. Derefter kan den bestilles og printes via den nye e-handelsløsning. Ifølge virksomhederne er ydelsen straks tilgængelig, og vil reducere ventetiden betragteligt for kunderne.

– Vi så, at vi kunne imødekomme flere vigtige produktionskrav, som f.eks. øget holdbarhed over tid, lavere vægt, miljømæssigt tilpassede produktionsprocesser, ved at vælge den rigtige 3D-printteknologi og det rigtige materiale til opgaven. I dette tilfælde blev FDM-teknologien og ABS, som opfyldte kravene på den bedste måde, skriver Digital Media i en pressemeddelelse.

– Platformen og løsningen kan tilpasses både til interne og eksterne behov af brugerdefinerede 3D-printede detaljer. Dette gør det interessant for de virksomheder, der ønsker at bruge digitalt lager og hurtig tilpasning, når et behov opstår. Vi ser, at e-handelsløsningen er et skridt i retning af fremtidig produktion, hvor vi kan printe og levere 3D-printede detaljer til specielle behov i hele verden, slutter pressemeddelelsen.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: