Digital Mechanics og Atlas Copco laver e-handelsportal

Digital Mechanics’ ejer og daglige leder, Fredrik Finnberg (tv) og Anders Sjöberg, ansvarlig for markedsudvikling og salg.

Det Västerås baserede servicebureau, Digital Mechanics, har sammen med industrigiganten Atlas Copco, som udvikler og sælger pumper, kompressorer, blæser og meget anset til den industrielle sektor, udviklet en ny e-handelsplatform med 3D-printede emner.

Med den nye applikation kan kunderne ændre en specifik Atlas Copco CAD-model så den passer præcist til kundens ønske. Derefter kan den bestilles og printes via den nye e-handelsløsning. Ifølge virksomhederne er ydelsen straks tilgængelig, og vil reducere ventetiden betragteligt for kunderne.

– Vi så, at vi kunne imødekomme flere vigtige produktionskrav, som f.eks. øget holdbarhed over tid, lavere vægt, miljømæssigt tilpassede produktionsprocesser, ved at vælge den rigtige 3D-printteknologi og det rigtige materiale til opgaven. I dette tilfælde blev FDM-teknologien og ABS, som opfyldte kravene på den bedste måde, skriver Digital Media i en pressemeddelelse.

– Platformen og løsningen kan tilpasses både til interne og eksterne behov af brugerdefinerede 3D-printede detaljer. Dette gør det interessant for de virksomheder, der ønsker at bruge digitalt lager og hurtig tilpasning, når et behov opstår. Vi ser, at e-handelsløsningen er et skridt i retning af fremtidig produktion, hvor vi kan printe og levere 3D-printede detaljer til specielle behov i hele verden, slutter pressemeddelelsen.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: