Digital Mechanics og Atlas Copco laver e-handelsportal

Digital Mechanics’ ejer og daglige leder, Fredrik Finnberg (tv) og Anders Sjöberg, ansvarlig for markedsudvikling og salg.

Det Västerås baserede servicebureau, Digital Mechanics, har sammen med industrigiganten Atlas Copco, som udvikler og sælger pumper, kompressorer, blæser og meget anset til den industrielle sektor, udviklet en ny e-handelsplatform med 3D-printede emner.

Med den nye applikation kan kunderne ændre en specifik Atlas Copco CAD-model så den passer præcist til kundens ønske. Derefter kan den bestilles og printes via den nye e-handelsløsning. Ifølge virksomhederne er ydelsen straks tilgængelig, og vil reducere ventetiden betragteligt for kunderne.

– Vi så, at vi kunne imødekomme flere vigtige produktionskrav, som f.eks. øget holdbarhed over tid, lavere vægt, miljømæssigt tilpassede produktionsprocesser, ved at vælge den rigtige 3D-printteknologi og det rigtige materiale til opgaven. I dette tilfælde blev FDM-teknologien og ABS, som opfyldte kravene på den bedste måde, skriver Digital Media i en pressemeddelelse.

– Platformen og løsningen kan tilpasses både til interne og eksterne behov af brugerdefinerede 3D-printede detaljer. Dette gør det interessant for de virksomheder, der ønsker at bruge digitalt lager og hurtig tilpasning, når et behov opstår. Vi ser, at e-handelsløsningen er et skridt i retning af fremtidig produktion, hvor vi kan printe og levere 3D-printede detaljer til specielle behov i hele verden, slutter pressemeddelelsen.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: