Viden er nøglen

Formnext bød på myriader af materialer, udstyr og løsninger. Men den største hurdle, for at få gang i 3D-produktionen i industrivirksomhederne, er viden – eller manglen på samme. Derfor var tilstrømningen af danske virksomheder også større end nogensinde, og hos udbyderne er det også tydeligt, at de er blevet beviste om, at viden er nøglen. Nogenlunde sådan skriver Jeppe Byskov i sin iagttagelse fra formnext, hvor også CADSYS kom hjem med et nyt og spændende produkt til sine industrielle kunder.

God læselyst

Lis Lykke og Søren Winsløw

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Ny metode får det træge til at flyde

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i Additive Manufacturing Journal, har forskere fra Purdue University fået en ny metode til ekstrudering af viskose materialer i additivfremstilling.

Publicerat av: 

3D-printet udstyr til sportsudøvere

PLM Group har indgået et samarbejde med Idrættens Innovationslab om at udforske mulighederne for 3D-print af sportsudstyr. Det har foreløbig resulteret i 3D-printede løsninger, som anvendes af sejlsportslandsholdet.

Publicerat av: