Viden er nøglen

Formnext bød på myriader af materialer, udstyr og løsninger. Men den største hurdle, for at få gang i 3D-produktionen i industrivirksomhederne, er viden – eller manglen på samme. Derfor var tilstrømningen af danske virksomheder også større end nogensinde, og hos udbyderne er det også tydeligt, at de er blevet beviste om, at viden er nøglen. Nogenlunde sådan skriver Jeppe Byskov i sin iagttagelse fra formnext, hvor også CADSYS kom hjem med et nyt og spændende produkt til sine industrielle kunder.

God læselyst

Lis Lykke og Søren Winsløw

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: