Glædelig jul, godt nyt år – og tak for nu …

Kære alle læsere af 3DP Danmark. I omkring to et halv år har vi hver uge skrevet om nyheder og udviklingen inden for 3D-printmarkedet. Det har været spændende, og vi har lært meget. Håber vi også har givet lidt til jer om et marked i udvikling. Og en teknologi, der vil få større og større indflydelse på den måde, vi tænker, udvikler og producerer produkter i Industri 4.0.
Men det kræver også mange ressourcer at køre et nyt projekt som 3DP Danmark igang. De ressourcer må vi desværre erkende, at vi ikke har, hvis jobbet skal udføres, som vi gerne ville. Derfor bliver dette vores sidste nyhedsbrev. Fra januar 2019 giver vi redaktørposten videre til Merete Irner Bugge.

Tak for nu. Glædelig jul og et godt og fremgangsrigt nyt år til jer alle …

PS: Billedet er fra On 3D Print, julekuglerne forhandles af Shapeways.

Med venlig hilsen Lis Lykke og Søren Winsløw

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: