Glædelig jul, godt nyt år – og tak for nu …

Kære alle læsere af 3DP Danmark. I omkring to et halv år har vi hver uge skrevet om nyheder og udviklingen inden for 3D-printmarkedet. Det har været spændende, og vi har lært meget. Håber vi også har givet lidt til jer om et marked i udvikling. Og en teknologi, der vil få større og større indflydelse på den måde, vi tænker, udvikler og producerer produkter i Industri 4.0.
Men det kræver også mange ressourcer at køre et nyt projekt som 3DP Danmark igang. De ressourcer må vi desværre erkende, at vi ikke har, hvis jobbet skal udføres, som vi gerne ville. Derfor bliver dette vores sidste nyhedsbrev. Fra januar 2019 giver vi redaktørposten videre til Merete Irner Bugge.

Tak for nu. Glædelig jul og et godt og fremgangsrigt nyt år til jer alle …

PS: Billedet er fra On 3D Print, julekuglerne forhandles af Shapeways.

Med venlig hilsen Lis Lykke og Søren Winsløw

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Ny metode får det træge til at flyde

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i Additive Manufacturing Journal, har forskere fra Purdue University fået en ny metode til ekstrudering af viskose materialer i additivfremstilling.

Publicerat av: 

3D-printet udstyr til sportsudøvere

PLM Group har indgået et samarbejde med Idrættens Innovationslab om at udforske mulighederne for 3D-print af sportsudstyr. Det har foreløbig resulteret i 3D-printede løsninger, som anvendes af sejlsportslandsholdet.

Publicerat av: