Kodaks 3D-printere kommer til Norden

Det bliver svenske 3D Center, der får forhandlingen af Kodak 3D Printings løsninger. Det gælder både for maskiner, software og materialer samt service.

– Vi er meget glade for at føje Kodak 3D Printing til vores professionelle portefølje inden for 3DP-udstyr, siger Ulf Qviberg, som er 3D Centers direktør.

Kodak er hovedsageligt en teknologivirksomhed, der fokuserer på billedbehandling, og de er stadig en relativ ny spiller på 3D-markedet. Det var tilbage i 2017, de lancerede nyheden om deres første 3D-printere Kodak Portrait Printer. Det var dog først på Formnext-messen her i november måned, maskinen blev introduceret for publikum.

– Kodaks satsning på 3D-printmarkedet er vel gennemtænkt og sker med formålet om at blive markedsledende inden for desktop FDM-teknologien. Det er et segment, som netop nu øges kraftigt med næsten en fordobling af antal solgte enheder per år, fortæller Ulf Qviberg.

Inden for de nærmeste uger får 3D Center en demomodel af printeren. Men kundeordrer kan først leveres fra starten af januar næste år.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: