Kodaks 3D-printere kommer til Norden

Det bliver svenske 3D Center, der får forhandlingen af Kodak 3D Printings løsninger. Det gælder både for maskiner, software og materialer samt service.

– Vi er meget glade for at føje Kodak 3D Printing til vores professionelle portefølje inden for 3DP-udstyr, siger Ulf Qviberg, som er 3D Centers direktør.

Kodak er hovedsageligt en teknologivirksomhed, der fokuserer på billedbehandling, og de er stadig en relativ ny spiller på 3D-markedet. Det var tilbage i 2017, de lancerede nyheden om deres første 3D-printere Kodak Portrait Printer. Det var dog først på Formnext-messen her i november måned, maskinen blev introduceret for publikum.

– Kodaks satsning på 3D-printmarkedet er vel gennemtænkt og sker med formålet om at blive markedsledende inden for desktop FDM-teknologien. Det er et segment, som netop nu øges kraftigt med næsten en fordobling af antal solgte enheder per år, fortæller Ulf Qviberg.

Inden for de nærmeste uger får 3D Center en demomodel af printeren. Men kundeordrer kan først leveres fra starten af januar næste år.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Ny metode får det træge til at flyde

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i Additive Manufacturing Journal, har forskere fra Purdue University fået en ny metode til ekstrudering af viskose materialer i additivfremstilling.

Publicerat av: 

3D-printet udstyr til sportsudøvere

PLM Group har indgået et samarbejde med Idrættens Innovationslab om at udforske mulighederne for 3D-print af sportsudstyr. Det har foreløbig resulteret i 3D-printede løsninger, som anvendes af sejlsportslandsholdet.

Publicerat av: