Kodaks 3D-printere kommer til Norden

Det bliver svenske 3D Center, der får forhandlingen af Kodak 3D Printings løsninger. Det gælder både for maskiner, software og materialer samt service.

– Vi er meget glade for at føje Kodak 3D Printing til vores professionelle portefølje inden for 3DP-udstyr, siger Ulf Qviberg, som er 3D Centers direktør.

Kodak er hovedsageligt en teknologivirksomhed, der fokuserer på billedbehandling, og de er stadig en relativ ny spiller på 3D-markedet. Det var tilbage i 2017, de lancerede nyheden om deres første 3D-printere Kodak Portrait Printer. Det var dog først på Formnext-messen her i november måned, maskinen blev introduceret for publikum.

– Kodaks satsning på 3D-printmarkedet er vel gennemtænkt og sker med formålet om at blive markedsledende inden for desktop FDM-teknologien. Det er et segment, som netop nu øges kraftigt med næsten en fordobling af antal solgte enheder per år, fortæller Ulf Qviberg.

Inden for de nærmeste uger får 3D Center en demomodel af printeren. Men kundeordrer kan først leveres fra starten af januar næste år.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: