Method: Ny Makerbot 3D-printer

Den nye printer fra Makerbot bygger bro mellem desktop markedet  og det mere industrielle. Og prisen starter omkring 42.000 kroner.

Method er en maskine med industriel pålidelighed og ikke mindst præcision. Og så er printeren hurtig. Dobbelt så hurtig, hvis den sammenlignes med populære 3D-desktopprintere.

Printeren er udviklet med basis i Stratasys’  patenterede teknologier. Method er forsynet med 21 onboard sensorer, kan kobles til wifi, remote monitoring og print, 25 kompatible typer af CAD-filer, 5” farve- og touch-skærm og så har Method gennemgået mere end 220.000 timers test.

Method kan bestilles nu og leveringen begynder efter nytår.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: