Neutrogena lancerer 3d-printet ansigtsmaske

Neutrogena, en amerikansk producent af hudplejeprodukter, lancerer 3d-printede og personaliserede ansigtsmasker under navnet Neutrogena MaskiD.

Ansigtsmasken personaliseres gennem tre forskellige stadier. Først tilpasses maskens form efter brugerens ansigt via en selfie, som tages med en smartphone. Derefter overføres de personlige data til Neutrogena Skin360 systemet, som, ifølge virksomheden, er “en virtuel pendant til en kyndig hudlæge”, der analyserer hudens behov for nødvendige ingredienser.

Til sidst printes ansigtsmasken i cellulose med en 3d-printer. Printeren fordeler hudplejeingredienserne ud på de forskellige områder, der er nøje tilpasset til brugerens ansigt. Ansigtsmasken vil være til salg på Neutrogenas hjemmeside for amerikanske kunder i første kvartal af 2019.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: