Ny 3d-printer til tandlægebranchen

Stratasys J720 udgives i maj. Foto via Stratasys

Den amerikanske 3d-printerleverandør Stratasys løftede fornyligt sløret for deres kommende 3d-printere til tandlægebranchen på deres hjemmeside. Ifølge Stratasys vil den nye J720 kunne 3d-printe realistiske modeller, der er skræddersyet til patientens mund.

Den nye 3d-printer, der tidligst kommer på markedet til maj i år, kan både printe i fuld farve og i forskellige materialer. Stratasys nævner på deres hjemmeside de materialer, som den nye 3d-printer anvender:

Ifølge Stratasys kan 3d-printeren generere over 500.000 farvekombinationer. Foto: Business Wire

Materialerne er:
1. Vero og Veroclear, som er en del i Stratasys serie af tandmateriale/dentalmateriale.
2. Tango og Agilus30, der er et gummilignende materiale for fleksible produkter.

3d-printeren har en byggevolumen på 490 x 390 x 200 millimeter og kan printe lag i 14 mikron.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: