Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

Pantone-valideret Polytone J750


-Designere arbejder hårdt for at bygge realistiske prototyper, der gør det hurtigere at designe, bygge og udvikle. Desværre er metoder som manuel lakering og maling af hver eneste model meget tidskrævende. Vores aftale med Pantone åbner for en revolution af muligheder i processen med design og prototyper. Med branchens første Pantone-certificerede 3d-printer får designere nu mulighed for at bygge realistiske prototyper hurtigere end nogensinde før. Design-til-prototype og ikke mindst produkters time-to-market foregår nu meget hurtigere, forklarer Hadas Schragenheim, Rapid Prototyping Manager hos Stratasys.

Ved at benytte Pantones standardiserede farvepalette med Stratasys’ 3d-printere sikrer man, at designere og produktudviklere taler det samme sprog, når det handler om farver til produktet. Begge kan nu vælge identiske farver fra Pantonepaletten og være sikre på, at de bliver reproduceret på produktet uden risiko for fejltolkning, noget som selvsagt reducerer produktionstiden.

Stratasys’ modeller j735 og j750 er kendt for at skabe 3d-printede objekter, der er utroligt realistiske i fuld farve. Printerne kan benytte en kombination af materialer og mere end en halv million farver til at 3d-printe objekter med en nøjagtighed på op til 14 micron. Desuden er begge modeller kompatible med GrabCAD Voxel.

I løbet af juli 2019 håber Stratasys at have integreret Pantone Color Matching-systemet i deres GrabCAD print-software.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: