Konferencer

konferens_introbild

3dp arrangerer konferencer om 3D-print inden for forskellige brancher.

3DP Dental er en konference om dentale konstruktioner som kan printes i 3D, intraoral scanning, digitale dentale produktionsflow og de seneste udviklinger inden for området. Målgruppen er tandlæger, tandteknikere, dentallaboratorier og ortodontister.
I 2016 er planlagt en konference den 3. maj i Stockholm.

3dp MedTech er en konference om hvordan 3D-printere i dag og i morgen anvendes inden for ortopædi, implantat, kirurgi og plastikkirurgi. Målgruppen er læger, forskere og undervisere fra universiteter. Der er planlagt en konference den 4. maj i Stockholm.

AM-Dagen er 3dp’s store årlige konference om 3D-printede slutprodukter til blandt andet bil-, fly- og maksinindustrien. Konferencen fokuserer på kundecases, materialeudvikling, implementering, kvalitetskontrol og forskning.

AM-dagen i Sverige afholes den 1. december i Stockholm. Sammen med konferencen afholdes en udstilling med det seneste inden for 3D-printteknologi. I 2015 var der 10 udstillere.
SE VIDEO FRA AM-DAGEN 2015

3DP FASHION er en heldagskonference for modeindustrien om hvordan 3D-printere kan anvendes til at personalisere mode- og livsstilsprodukter, samt at få en bæredygtig økonomi på enkeltproduktioner. Målgruppen er virksomheder inden for mode-, sko-, tekstil- og smykkeindustrien. Afholdes den 12. oktober i Stockholm.

3dp Build er vores seneste heldagskonference for arkitektur- og byggebranchen. Nordiske og internationale eksperter forklarer, hvordan 3D-print teknologi kan anvendes til alt fra helt enkle modeller til byggekomponenter i fuld størrelse. Desuden får du indsigt i den vigtigste forskning inden for materialer og applikationer. Næsten konfernce er endnu ikke fastlagt.

Sponsorat
Er du interesseret i at sponserer et af ovennævnte arrangementer? Det er en unik mulighed for at nå en meget specifik målgruppe. Kontakt Lis Lykke (ll@3dpdanmark.dk) eller Søren Winsløw (sw@3dpdanmark.dk).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del artiklen